Boligkøb

Køb af bolig er et af de største formuegoder, du kan købe. Derfor er det også altafgørende, at der er styr på de juridiske forhold i handlen, så du ikke ender med at fortryde dit køb.

Advokatforbehold

Husk altid at få indsat advokatforbehold i købsaftalen. Dette medfører, at vi kan kigge handlen igennem i sin helhed, og du får dermed den tryghed, du har brug for.

Køberrådgivning

God køberrådgivning er vigtig i enhver bolighandel. Vi er vant til at tænke juridisk og økonomisk, og har derfor ekspertise i at finde de ubehagelige detaljer, som gemmer sig i de mange papirer om boligen, som ikke er omtalt i købsaftalen.
Vi rådgiver blandt andet om:

  • Køb af parcelhus
  • Køb af sommerhus
  • Køb af landbolig
  • Køb af byggegrund
  • Køb på tvangsauktion
  • Køb af projektsalg
  • Køb/salg uden mægler
Køb af parcelhus eller sommerhus

Når en handel er underskrevet hos ejendomsmægleren, kan vi modtage dokumenterne direkte fra mægleren. Herefter gennemgår vi handlens dokumenter, indhenter nødvendige supplerende oplysninger, drøfter handlen og dens vilkår med jer samt udarbejder en godkendelsesskrivelse med eller uden vilkår.

Køb af landbolig

Ved køb af boliger på landet er der en række supplerende forhold, der skal kontrolleres. Der skal fx foretages en vurdering af de byrder, der er pålagt den købte ejendom samt evt. usikkerheder omkring placering af de matrikulære grænser, nedsivningsanlæg, vandforsyningen, vej og lignende.

Køb af byggegrund

Der kan være lige så mange juridiske forhold forbundet med køb af en byggegrund som køb af en bolig. Herunder skal man være opmærksom på udstykning, jordbundsforhold, byggeret mv. Hvis du overlader din sag til os, kan du være sikker på, at vi gennemgår handlens dokumenter, og sikrer dig bedst muligt mod ubehagelige overraskelser.

Køb på tvangsauktioner

Vi tilbyder gennemgang af salgsopstilling, auktionsvilkår og handlens papirer. Vil tilbyder også assistance med budgivning og indeståelse for omkostninger på tvangsauktion. Vi kan naturligvis også rigtig gerne hjælpe dig med at få skøde på den ejendom, du har købt på tvangsauktion.

Køb af projektsalg

Køb af projektsalg er karakteriseret ved at være køb af en ejendom, som endnu ikke er opført. Du skal med andre ord tage stilling til en ejendom, som først opføres i fremtiden. Dette kan være uoverskueligt, men med vores erfaring sørger vi for, at du er i trygge hænder, og ikke skal bekymre dig unødigt.

Køb/salg uden mægler

Her kan vi yde bistand til udarbejdelse af købsaftale, afsluttende forhandlinger med den anden parts rådgiver, hjælp til fremskaffelse af tilstandsrapport og elrapport, ejerskifteforsikring og husforsikring, hjælp til fremskaffelse af administratorskema, ejendomsdatarapport, servitutter og andre papirer, hjælp til måleraflæsning og videregivelse af information til banker om købsaftale.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os