Erstatning og personskade

Hvis uheldet er ude, og du er kommet til skade sørger vi for, at du får præcis den erstatning, du er berettiget til.

Overdrag ansvaret til os

Det kan ofte være uoverskueligt at sætte sig ind i sin ret til erstatning. Ved at overdrage din sag til os slipper du for at skulle bekymre dig, idet vi vil varetage dine rettigheder og din sag. Vi sørger således altid for, at du bliver stillet bedst muligt.

Sagens behandling

Uanset hvilken form for ulykke, du har været involveret i bestræber vi os på at kunne besvare alle dine spørgsmål. Herunder hvem du skal anmelde skaden til, hvornår du skal anmelde, hvilken erstatning du er berettiget til osv.

Vi vil således undersøge, om betingelserne for erstatning er opfyldt, hvad din erstatning skal fastsættes til, og hvordan du får dit krav gennemført. I den forbindelse holder vi os løbende opdateret med nyeste praksis på området, hvorfor du altid er garanteret en god behandling.
Vi sørger for at have dig med i hele processen, og vores advokater og sagsbehandlere vil løbende holde dig underrettet om sagens udvikling.

Erfaring

Vores advokater har hjulpet mange tilskadekomne med at få deres krav igennem, og har derfor stor erfaring inden for området. Du er med andre ord i trygge hænder ved at overlade din sag til os.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os