Insolvens

Hvad gør man, når folk ikke betaler deres fakturaer? Hvornår kan sagen sendes til inkasso, er der sikkerhed i form af pant, og hvilket lån er der tale om? Hos Advokatfirmaet Himmerland gennemgår vi dine dokumenter, finder svar på eventuelle spørgsmål, hvorefter vi ud fra svarene håndterer dine pengesager på den korrekte måde, uanset om det er ubetalte fakturaer eller en manglende betaling på et ejerpantebrev.

Vi varetager hele inkassoprocessen fra vi får sagen i hånden og indtil pengene er i din hånd. Uanset om det betyder, at vi skal i fogedretten med et betalingspåkrav, forhandle en afdragsordning eller debitor skal have en påmindelse om kravets eksistens. Vi overvåger også gerne din afdragsordning, så du slipper for alt besværet.

Vi håndterer alle former for insolvens og rådgiver både i rekonstruktion- og konkurssituationer, så du bedst kan komme videre. Vi har mange års erfaring indenfor konkurs, og vi er autoriseret som kurator af skifteretten i Aalborg. Herudover hjælper vi også med likvidation og rådgiver i forbindelse med gældssanering.

Befinder du dig i en situation, hvor du er havnet i inkasso, men du har indsigelser mod kravet, (kravet kunne f.eks. stamme fra en gammel flytteafregning eller måske en leasingaftale) så kigger vi også gerne på din sag.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os