Privat

Hos Advokatfirmaet Himmerland arbejder vi blandt andet med mange former for sager også indenfor familieretten.

Måske ønsker du at give en større gave til en i din familie, men er du ikke helt sikker på hvad der er smart i forhold til gaveafgiften?

Står du og overvejer en skilsmisse, eller er du måske midt i en, og det hele er bare blevet uoverskueligt. Ingen ved, hvordan indboet samt skat og afgifter skal deles, hvordan boligen skal deles, og hvordan er det nu lige med de fælles konti? Vi hjælper dig/jer igennem det og bruger vores erfaring til at opnå gode og fornuftige løsninger i en træls situation.

Selvom det for mange ligger langt ude i fremtiden, er det vigtigt at tage stilling til, om der er nogen og i givet fald hvem, der skal disponere over dine aktiver, hvis du en dag ikke længere selv er i stand til det. Med en fremtidsfuldmagt sikrer du dig, at du har fuld kontrol over, at det er en, som du stoler på, der træffer beslutninger på dine vegne og i din interesse, dette kunne være dine børn, din nabo eller en helt tredje.

Hvis noget af det ovenstående passer på dig, eller du har en helt fjerde problemstilling, så kontakt os, sammen finder vi ud af, hvordan vi bedst løser netop din problemstilling.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os