Privat

Her hos Advokatfirmaet Himmerland arbejder vi med mange former for sager også indenfor familieretten.

Ønsker du måske at give en større gave til en i din familie, men er ikke helt sikker på hvad der er smart i forhold til gaveafgiften?

Står du/I og overvejer en skilsmisse, eller er du måske midt i en, og det hele bare er blevet uoverskueligt, ingen ved hvordan inventaret skal deles, hvordan boligen skal deles og hvordan er det nu lige med de fælles konti? Vi hjælper dig/jer igennem det og vores erfaring er, hvis man har en tredjemand til at sørge for fordelingen sker fair, kan man hurtigere snakke sammen som venner igen.

Selvom det for mange ligger langt ude i fremtiden, er det vigtigt at tage stilling til om der er nogen og i givet fald hvem, der skal disponere over dine aktiver, hvis en dag du ikke længere selv er i stand til det.

Med en fremtidsfuldmagt sikrer du dig, at du har fuld kontrol over, at det er en som du stoler på der træffer beslutninger på dine vegne og i din interesse, det kunne være dine børn, din nabo eller en helt tredje.

Hvis noget af ovenstående passer på dig, eller du har en helt fjerde problemstilling, så kontakt os. Så finder vi ud af, hvordan vi bedst løser netop din problemstilling.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os